Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokemon Go-ban Monor es...

Pokemon Go-ban Monor es kornyeken hol lehet pl. Dratinit Aerodactylt vagy Charizardot fogni? Szoval az ilyen minosegibb pokemonokat vagy Pesten hol? tudjatok onixre meg ilyenekre gondolok😃

Figyelt kérdés

2016. júl. 25. 15:31
 1/4 Krisipoke ***** válasza:

Onix, mint minőségi Pokémon? Tessék? :D

Egyébként egyikkel sem találkoztam még sajnos, de tojásokból kb. bármi kikelhet. Pl. Charmander 2km-es tojásból, a többi felsoroltad meg azt hiszem, 10km-esből.

2016. júl. 25. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:
igen nekem az onix az egyik nagy kedvencem😃
2016. júl. 25. 22:05
 3/4 Krisipoke ***** válasza:
Mondjuk megértem, elég menő, hogy egy hatalmas kőkígyó, de azt hittem, hogy a "minőségi" jelzőt erő alapján érted... Onix meg a játékokban igencsak gyenge. :D
2016. júl. 25. 22:11
 4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit késő, de ha csinálod a field research progress-t akkor kapsz ilyen "minőségi" pokemonokat
2019. ápr. 7. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!