Doctor Who sci fi sorozat rajongóitól kérdezem, ha esetleg idetévednek: Hol találok Doctor Who UV lámpás szónikus csavarhúzót? Mennyibe kerülhet?
Amazon, eBay... Ha mázlid van, akkor Vaterán / Teszveszen is találhatsz, ott is szoktak Doctor Who-s cuccokat árulni, bár szónikus csavarhúzót még pont nem láttam.
Nálunk nem foglalkozik ezzel egy áruház sem. Egy volt, de az is csődbe ment, vagy valami ilyesmi... Csak mert semmilyen megkeresésre nem reagáltak... Én is kinéztem egy cuccot, de hát nem jött semmilyen visszajelzés...
jah vaterán megnéztem már...
ott egyszer látam.... olcsó is volt, jó is volt... csakén tartózkodom az inernetes rendeléstől... itthon, Fehérváron vagy egy ilyen bolt, ott ismerik a sorozatot.. de nincs DW termékük... de megnézem majd máshol is..
Azért kösz
facepalm... az webshop...
ammeg ha gugliba bevágod h amazon kidobja. de tessék: amazon.co.uk /.com vagy ha az angol nem megy amazon.eu itt van más nyelvű amazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!