Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek WOT-ba átlagosan...

Nektek WOT-ba átlagosan mennyi idő ezeket megszerezni?

Figyelt kérdés

Átlagosan mennyi idő nektek egy: Tier4, tier5, tier6, tier7, tier8, tier9, tier10-es tank megszerzése? :D

Ha csak a Wotos játékidőt nézzük. És hány csata?

2016. júl. 25. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem sok. Mondjuk én nem teljes erőbedobással játszottam. Tier 5 ig elég gyorsan ment pár nap. Tier 10 meg kb 1 év, de nem volt pénzem megvenni és közben több nemzetre is figyeltem.
2016. júl. 25. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt lehetetlen kiszamolni mivel nem minden csataban teljesitesz egyforman. Lehet akat 10000 csatad is , ha rosszul jatszol akkor tier 10 egy ev mulva se lesz.
2016. júl. 25. 15:30
 3/6 Brandon41 ***** válasza:
Ez függ attól hogy mennyit játszol, hogyan játszol és a csatától.
2016. júl. 26. 06:21
 4/6 Brandon41 ***** válasza:
Ja meg hogy van prémium fiókod vagy nincs.
2016. júl. 26. 06:22
 5/6 anonim válasza:

Tier 4-et 2-2,5óra alatt meg tudsz szerezni(ha átlagos játékos vagy)

Tier 5:Attól függ mennyire "ízlik" neked az a 4-es tank amivel játszani fogsz,hogy elérd a tier 5-öt.Én őszintém utálom a tier 4 tankokat,talán a Matilda meg a Hetzer a legjobb,de ha ezt a két ágat húzod akkor nem jársz valami jól :D.Röviden:ha jó ágat akarsz húzni akkor bizony tier 4en szenvedned kell.Egy nap alatt meg tudod szerezni,ha használsz olyan Xp gyorsítót(vagy nem is tudom mi)

Tier 6:Természetesen az is közrejátszik,hogy mennyire élvezed és szereted azt a bizonyos tankot.Én pl:a KV-1S el hamar megszereztem a KV-85-öt,de a KV-1 el ez a triplája lett volna(mármint az idő).Ha nem vagy nagyon durván rákockulva akkor egy hét alatt megszerzed(ha mész vele naponta mondjuk 20 meccset).

Tier 7:Én személy szerint egy tier 7-es tankkal büszkélkedhetek.3nap alatt kénytelen voltam megszerezni,mivel akció volt arra a tankra és hát amikor wotoztam csak azzal a tankkal mentem.

Tier 4:30meccs

Tier 5:80-100meccs

Tier 6:130meccs

Tier 7:200meccs

Örülök ha segítettem,további szép napot/estét! :)

2016. aug. 10. 18:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. aug. 28. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!