Nektek WOT-ba átlagosan mennyi idő ezeket megszerezni?
Átlagosan mennyi idő nektek egy: Tier4, tier5, tier6, tier7, tier8, tier9, tier10-es tank megszerzése? :D
Ha csak a Wotos játékidőt nézzük. És hány csata?
Tier 4-et 2-2,5óra alatt meg tudsz szerezni(ha átlagos játékos vagy)
Tier 5:Attól függ mennyire "ízlik" neked az a 4-es tank amivel játszani fogsz,hogy elérd a tier 5-öt.Én őszintém utálom a tier 4 tankokat,talán a Matilda meg a Hetzer a legjobb,de ha ezt a két ágat húzod akkor nem jársz valami jól :D.Röviden:ha jó ágat akarsz húzni akkor bizony tier 4en szenvedned kell.Egy nap alatt meg tudod szerezni,ha használsz olyan Xp gyorsítót(vagy nem is tudom mi)
Tier 6:Természetesen az is közrejátszik,hogy mennyire élvezed és szereted azt a bizonyos tankot.Én pl:a KV-1S el hamar megszereztem a KV-85-öt,de a KV-1 el ez a triplája lett volna(mármint az idő).Ha nem vagy nagyon durván rákockulva akkor egy hét alatt megszerzed(ha mész vele naponta mondjuk 20 meccset).
Tier 7:Én személy szerint egy tier 7-es tankkal büszkélkedhetek.3nap alatt kénytelen voltam megszerezni,mivel akció volt arra a tankra és hát amikor wotoztam csak azzal a tankkal mentem.
Tier 4:30meccs
Tier 5:80-100meccs
Tier 6:130meccs
Tier 7:200meccs
Örülök ha segítettem,további szép napot/estét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!