Beragadt a simem. Sims 4-ben még nem fordult elő. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyik szórakozóhelyen a pultnál beragadt és nem tudom mit csináljak vele. Jelzi, hogy fáradt, éhes stb és mikor máshova küldeném, akkor azt a jelet mutatja, hogy nem tud mozdulni.2016. júl. 24. 23:00
1/4 anonim válasza:
Nalam ilyenkor csak az ujrainditas mukodott. Folleg igy hogy szorakozohelyen van nem tudsz mit tenni mert ha meg az otthonaba akadt volna be vasarlas modba egy koddal kitudod venni de igy nem:(
2/4 anonim válasza:
Sims4-el nem játszottam még, de Sims3-ban a resetsim (név) csaláskód működött. Próbáld ki, hátha a 4-be is jó lesz!
3/4 anonim válasza:
ctrl+shift+c, oda beírod hogy testingcheats on, majd alt katta simre, és reset object(debug) vagy valami ilyesmi
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! De rájöttem, hogy a 4-be már lehet házon kívül is mozgatni tárgyakat. Csak kivettem alóla a széket. Más nem működött.
2016. júl. 25. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!