Hearts Of Iron 4-ben hogyan kell háborút indítani?
Letöltöttem a játékot, mert érdekel a stratégia, de nem értek hozzá. Van magyarítás, de még csak részleges.
Megszeretném támadni ausztriát, elküldtem az indokot, de a támadásokat nem tudom megindítani, pesze a várakozás közepette ő építi a seregét, én meg állok a határon, mint egy fa*z.
Az alapokat valaki magyarázza már el legyen szíves, hogy mikre figyeljek inkább. Gazdaság fejlesztése, hadsereg fejlesztése, ezekkel tisztában vagyok, azzal vszont nem, hogy hogyan.. Előre is köszönöm!
Ha azonnal támadni akarsz akkor ajánlóm a konzolt bekapcsolni, és oda ezt kell be írni (ha jól tudom): allowdiplo
Azután rámész Ausztriára és azonnal harcolhatsz vele, csak rá kell menni a Declare War-ra. Ha kell még esetleg más konzol kommand írj ide vagy privátba. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!