Miért van az, hogy a Pokemon GO-ban nem tudok Gym-ben harcolni, ott állok mellette és azt írja ki, hogy "this gym is too far away"? Már elértem az ötödik szintet, szóval mennie kellene.
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 13:22
2/4 Krisipoke válasza:
Ahogy a játék is írja: túl messze vagy tőle. Menj közelebb, amíg a hatókörödbe nem ér, és próbáld újra. Ilyenkor meg is változik a kinézete.
3/4 A kérdező kommentje:
Jól van akkor nem én vagyok béna hiszen akkor is azt írja, hogy túl messze vagyok, ha ott állok mellette, de ezt le is írtam a kérdésben, ezért nem értem a dolgot.
2016. júl. 24. 17:46
4/4 Krisipoke válasza:
Ja, akkor ez érdekes... Lehet, hogy nem érzékeli jól a helyzeted, vagy esetleg valami probléma van a játékkal? Megpróbálhatod újraindítani az alkalmazást, nekem általában segít, ha valami nem úgy működik, ahogy kéne. Mert ezt az üzenetet csak akkor írhatná ki elvileg, ha túl messze vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!