Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van az, hogy a Pokemon...

Miért van az, hogy a Pokemon GO-ban nem tudok Gym-ben harcolni, ott állok mellette és azt írja ki, hogy "this gym is too far away"? Már elértem az ötödik szintet, szóval mennie kellene.

Figyelt kérdés

2016. júl. 24. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
Zombi.
2016. júl. 24. 13:40
 2/4 Krisipoke ***** válasza:
Ahogy a játék is írja: túl messze vagy tőle. Menj közelebb, amíg a hatókörödbe nem ér, és próbáld újra. Ilyenkor meg is változik a kinézete.
2016. júl. 24. 17:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Jól van akkor nem én vagyok béna hiszen akkor is azt írja, hogy túl messze vagyok, ha ott állok mellette, de ezt le is írtam a kérdésben, ezért nem értem a dolgot.
2016. júl. 24. 17:46
 4/4 Krisipoke ***** válasza:
Ja, akkor ez érdekes... Lehet, hogy nem érzékeli jól a helyzeted, vagy esetleg valami probléma van a játékkal? Megpróbálhatod újraindítani az alkalmazást, nekem általában segít, ha valami nem úgy működik, ahogy kéne. Mert ezt az üzenetet csak akkor írhatná ki elvileg, ha túl messze vagy.
2016. júl. 24. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!