DXRacer vagy AKRacing? (vagy Arozzi)
Mindenképpen a DXRacert ajánlom, mert nekem is az van. :)
Barátaim AKRacing tulajok, de anyaghasználatban a közelében sincs egyik sem az én DX-emnek. Szúrós kárpitok, durva műbőr, kemény, kopogós-nyikorgós műanyagok- ráadásul már mindhármójuknak eltört a kereke, pedig egyik srác sem nehézsúlyú. Én 110 kg vagyok, mégsem sikerül másfél év alatt megreccsenteni az enyémet.
Mondjuk az enyém nem a legolcsóbb, 450 dollár körül van a gyári ára (bár én Szlovákiában 380 euróért vettem annak idején):
Amúgy a DX-nél az F széria a normál (100 kilónál könnyebb és nem túl dagadt/magas vevőknek), az R szélesebb és magasabb is, a K-S-T szériák pedig a rettenetesen dagadtaknak készülnek. :) Én 110 kiló mellé 195 centi vagyok, de a Racing sorozat nagyon jól bevált nekem.
Az Arozzit abszolút nem ismerem, de 50 ezerért nem hiszem, hogy túl jó lenne. De hát... 50 ezer forint! Ennyiért egy közepesen szar irodai széket lehet kapni, és azoknál biztos jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!