Dragon Age: Origins Miért nem jelenik meg bann Teagan?
Az van, hogy megcsináltam a Szent Hamvak urnája küldetést, megszereztem a hamvat is, és mikor a Redcliffe-kastélyba érkeztem nem volt sehol Teagan akivel elméletileg beszélnem kéne ahhoz, hogy megmentsem az arlt. DE nincs SEHOL! Bejártam az egész kastélyt, meg a falut is sőt még visszamentem a táborba majd ismét a kastélyba, hogy hátha, de semmi sem változott. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy hagyjam a francba(aminek annyira nem örülnék,mert nagyon megtetszett a játék...) ?
*Esetleg fontos lehet, hogy mikor kiűztem a démont Connorból, ugye Teagan ránk támadott és legyőztük, de nem halt meg hisz utána még beszélt hozzám, viszont mikor vége lett a párbeszédes résznek Teagan a földön hevert, mint a többi halott...Akkor most megöltem? (és még valami, Isolde feláldozta magát, hogy megmenthessem a fiát. Nem tudom, hogy ez befolyásol e valamit ebben az esetben, de gondoltam inkább leírom. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!