Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mester MC-ben miért nincs...

Mester MC-ben miért nincs olyan mappám amibe texture packot lehet rakni?

Figyelt kérdés

Egy videó alapján csináltam és minden jól ment, de amikor a játékban kellett volna aktiválni a forráscsomagokban bent sem volt. Amikor a forráscsomagok mappát akartam megnyitni dobott egy értesítést amiben az állt: A Windows nem találja a(z) 'C:\Users\AppData\Roaming\.MesterMC.hu\resourcepacks' fájlt. Ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be a nevét, majd próbálkozzon újra.

Miért ezt írja ki nekem?

2016. júl. 20. 20:45
 1/2 Raafika válasza:
Szia,annyit kell tenned hogy a windows start menujeben a "run"-ra kattintva beirod azt hogy %appdata% azon belul pedig a .MesterMC-be belemesz ea letrehozol egy mappat aminek a neve "resourcepacks" es kesz,csak le kell toltened a texture packet es berakni oda.Remelem segitettem :)
2016. júl. 21. 11:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, megvan. Köszi szépen! :D
2016. aug. 6. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!