HOgy van ez a Pokémon Go-ban?
Figyelt kérdés
Amikor beregisztráltam, rögtön megjelent egy Squirtle a házunk előtt, viszont azóta semmit nem találok, pedig sok különböző helyen jártok a városban. Milyen gyakran tűnnek fel újak? Vagy én csinálok vmit rosszul, nem állítottam be valamit?2016. júl. 20. 13:52
1/3 anonim válasza:
Nekem akkor csinál ilyet, amikor befagy. Indítsd újra a mobilodat.
2/3 A kérdező kommentje:
Ja meg azt is írja folyamatosan a térképnél egy felső, piros sávban, hogy "No se ha podido detectar la ubicación" (nem tudta belőni a GPS-t), ennek ellenére kifogástalanul mutatja az aktuális helyzetem, ez gáz ? XD
2016. júl. 20. 14:09
3/3 anonim válasza:
A Squirtle azér jelent meg, mert az elején a 3 start pokémon közül választhatsz, (Mint a mesében is volt) Charmander, Bulbasaur, Squirtle. Lényegében így mutatja meg az alapokat, hogy kell őket befogni stb. A piros szöveggel nem nagyon kell foglalkozni, nekem is néha kiírja mégis tök jól működik. Ahol én lakok itt is elég kevés pokémon van, legalábbis itt körülöttünk lévő pár utcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!