A GTA San Andreas-ban hogyan kell SKIN-t berakni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Lehet, hogy tudatlan vagyok de sikerült járműveket és ruhákat lecserélnem a IMG Tool-al amiket használni is tudtam de azoknak csak két fájlja volt TXD és DFF.Sikerül ezeket lecseréljem de eznnek a skinnek már több fájlja is volt amiket nem tudom, hogy mit kell tenni velük.Utána néztem és azt mondták egy videóban, hogy a ,,gta 3,, img fájlba kell belerakni.Ezt megtettem de így sem sikerült.Egyébként a skinnek a neve ,,US Air Force for GTA San Andreas,, ami egy ruha mód lehet vagy nem tudom.Videó is van vele amit végignéztem de csak bemutatta a skint. A skin leírása:As the name suggests-is a pack of clothes American military pilot for GTA San Andreas. + Parašut.Replaces the skin Armejca-287 id can be found on the area 51.Végignéztem a dolgokat és nem találtam ,,Armejca-287 id,, nevű mappát vagy egyebet.Ha szükséges itt az URL cím is: [link] .Előre is köszönöm a segítséges.2016. júl. 19. 17:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!