Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokémon GO-hoz kell Mobilinter...

Pokémon GO-hoz kell Mobilinternet?

Figyelt kérdés

2016. júl. 18. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kisétálsz a Wifi hatósugarából, akkor igen.
2016. júl. 18. 23:00
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ! :)
2016. júl. 18. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Folyamatos szerver kapcsolatot igényel.
2016. júl. 20. 09:47
 4/7 anonim válasza:
és milyen minőségű net kell? az 50mb adatforgalmam hamar elfogy, el lehet evickélni a lekorlátozottal is?
2016. júl. 20. 20:40
 5/7 Csanádi Mihály ***** válasza:

Igen kell. Azt olvastam hogy 1 óra folyamatos játékhoz 20 mb mobilinternet kell, viszont nagyon sok webhelyet megnéztem és itt van néhány tipp, hogy hogyan csökkensd az adatforgalmat:

1. Tartsd bekapcsolva a wifit mert a szélessávú, titkosítatlan wifi hálózatra rácsatlakozva kevesebb mobilnetet használ.

2. Töltsd le a netguard alkalmazást, és tiltsd le az összes alkalmazás mobilnethez való hozzáférését a pokémon go-n kívül.

3. Töltsd le az opera max-ot, és tiltsd le a háttérbeli adatforgalmat, és kapcsold be az adatforgalom "lassítását.

4. Töltsd le a városod térképét a google térképen.

Remélem sokat segítettem.

2016. aug. 29. 19:23
 6/7 Krisipoke ***** válasza:
Utolsó: nem tudom, hogy mennyire pontos ez az adat... Igaz, nekem le van töltve Budapest térképe, de múltkor 3 óra intenzív játék után (a Városligetben voltunk), nem fogyott el a kemény 4 MB-os mobilinternetem, szóval kb. 1MB/óra volt.
2016. aug. 29. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nos nekem sem eszik emg 20 b-ot 1 óra alatt... Éni s inkább 1-2 MB-ra saccolom. Egyáltalán nem fogyaszt annyi netet, persze attól függ, hogyan játszol. Egyhelyben, vagy aktívan egész belvárosban. De akkor sem fogyaszt 5mb-nál többet. Persze biztos ami bizttos letöltöttem egy offlien térképet, de kétlem, hoyg ez bármit is segítene. Térkép előtt se evett meg 5mb-nál többet.
2016. aug. 30. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!