Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » COD4 Kickeltek mi ez?

COD4 Kickeltek mi ez?

Figyelt kérdés

Rule #8: No profanity or offensive language (in any language)

leonardo i wont hold this against you because i know you live in a ****ty country

2016. júl. 18. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Bannoltak trágárság miatt.
2016. júl. 18. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Azaz, kibanoltak téged,mert magyar vagy. :)
2016. júl. 18. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:

szemérmetlen (obszcén) és agresszív nyelvezet (káromkodás, szídás stb) tilos bármilyen nyelven.

mivel lesz*roztad az országát, így jártál.

2016. júl. 19. 01:13
 4/7 anonim ***** válasza:
kellett neked ragelni :D
2016. júl. 19. 08:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Magyar szerveren játszok nem szoktam szidni senkit nincs szükségem csalásra sem. Minden előzmény nélkül kickelve lettem. Admin nem kickelt meg lett kérdezve. Ban listán sem voltam rajta. Talán annyi lehetett, hogy oroszokkal volt tele az nap este a szerver. Tegnap már vissza tudtam lépni. Köszönöm a válaszokat! Üdv.: ZiOn :)
2016. júl. 20. 06:43
 6/7 anonim ***** válasza:
anno sokat MTA-ztam és sokszor találkoztam olyannal aki kitudott dobatni a játékból pedig nem ők voltak az adminok szóval vmi "finomságot" használtak.. :D lehet itt is ilyesmi volt
2016. júl. 20. 09:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ó szia ZiOn én vagyok TheBlueFoxHun vagy MCFOXELITE. Free hun vagy bb clan pro bad boys multigaming :)
2017. aug. 18. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!