PS3 ha 12GB-os az kevés 5 játék mentésére? 64GB-os pendriveval tudom helyettesíteni a kevés belső tárhelyet?
Figyelt kérdés
Sohasem volt még ps3-mam, egy haver azt mondta hogy 12gb nagyon kevés a mentésekre, van hogy csak 1 játék foglal 10gb-ot. Az esőre való tekintettel áthívném spanom és jtszanánk ps3-on, most így hirtelen csak 12gb-osat találtam ami közel is van és jó áron is van, van egy X limit aminél többet nem akarok rászánni, viszont van egy 64-es pendriveom ami talán megoldást jelenthet.2016. júl. 17. 10:48
2/7 anonim válasza:
Vagyis tudod, legalabbis xbox nal megy
3/7 A kérdező kommentje:
hát azért nagyon nem mindegy hogy csak xbox-nál megy-e vagy ps-en is, konkurenciái egymásnak így sok mindenben direkt eltérhetnek.
Másik kérdésem hogy muszáj-e a játszáshoz telepíteni a gépre a játékot vagy lehet szimplán cd-ről is játszani?
2016. júl. 17. 10:56
4/7 anonim válasza:
Hát nézd, nekem 1 évig volt 12 GB-os PS-em, aztán vettem bele 500 GB-ot még. Körülbelül ahhoz lehetne hasonlítani, mint a különbséget maszturbáció és szex között. Eleve, a 12 Gb sajnos nem 12 Gb, mert a PS3-on lévő operációs rendszer kicsit több mint 3 giga, és gyárilag rá is van telepítve a Singstar amit nem tudsz letörölni. Aztán a PSN még le fog tölteni frissítéseket, plusz gondolom Youtubeozni is szeretnél, a végére fog maradni kb. 8 giga. Erre a 8 gigára úgy körülbelül 4-5 játék fog ráférni, de ez játéktól függ, a Dead Space és a Last of Us például foglal összesen 100 megát együtt, a Metal Gear 4 meg 6 giga... A GTA 5 meg 8, ha ráteszed teljesen betelik. Sosem próbáltam pendriveot, de ahogy hallottam elég körülményes és szerintem játékokat nem is lehet rajta tárolni csak mentéseket, tehát sokkal nem leszel előrébb.
5/7 anonim válasza:
Ja igen és az Xbox teljesen más mint a PS, tehát ahhoz ne hasonlíts semmit. A boxon lehetőséged van feltenni a játékot hogy gyorsabban fusson, vagy tolhatod CD-ről és akkor kb. nem telepít semmit. A PS egy ilyen középút, nem választhatsz semmit, a CD egy részét feltelepíti hogy gyorsabban fusson, egy részét pedig nem.
6/7 A kérdező kommentje:
csak mentéseket akarok a pendrivera tenni, játékot nem...játékból meg fifa illetve mortal kombat, tekken kellene, csak most esik ez a retek és így valami home elfoglaltság kéne.. :)
2016. júl. 17. 11:30
7/7 A kérdező kommentje:
azért találtam ki hogy veszek gyorsba' valami ps-t, mert unatkozunk, nem kicsit :D
2016. júl. 17. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!