Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az lenne, hogy? Pokémon go...

LuffyAce kérdése:

Az lenne, hogy? Pokémon go Veszprém

Figyelt kérdés

1.veszprémbe megéri elkezdeni Pokémon go-zni?nagyon tetszik de van elég pokestop.stb..?

2.ha igen akkor van kedve valakinek veszprém ilyeneknek vagy a környéke emberekenek,csoportba vadászni rájuk?

Helyes írásokért bocsi!.:)

Válaszokat előre is kösszi!!.:)))

2016. júl. 16. 17:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Megha tudtudtok valamit,hogy mikor lesz Magyarországon újra jó a szerverek?! Kösszi még1x.:)
2016. júl. 16. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Hát most őszinte leszek, nekem nagyon tetszik az alapkoncepció de, hogy minden kevésbé szabad szellemű ember jól ki fog röhögni, az biztos.
2016. júl. 17. 00:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Az nem érdekel csak,hogy van eleg pokestop meg pokemon meg van e egy közösség ami pokemon ozok itt Veszprémben?
2016. júl. 17. 11:11
 4/7 ekindla válasza:
Irj neki-> [link]
2016. júl. 18. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Pokestop rengeteg van.
2016. júl. 18. 20:58
 6/7 anonim válasza:
Én is Veszprémi vagyok és elég sok Pokéstop van! Már javában gyűjtöm őket :D
2016. júl. 20. 18:03
 7/7 Wade Watts válasza:

Veszprém remek adottságokkal rendelkezik a játékhoz, mindenképp érdemes elkezdeni!

Ha szereted a kihívásokat és nem kenyered a csordaszellem,akkor látogass el a Team Instinct veszprémi csoportjához.

2016. aug. 7. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!