Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miert nem indul a pokemon go?

Nemenek kérdése:

Miert nem indul a pokemon go?

Figyelt kérdés
A szulestesemet be tudtam irni de sajnos utana mar regisztralni nem.. Ha googlevel azeretnek akkor ki irja hogy a szerverek tulterheltek es dolgoznak a dolgon. Ha a weboldalukon akarok regisztralni akkor meg most epp nem lehet mert az is tulterhelt. A gpsre is panaszkodik h nem talalja pedig minden mas alkalmazassal mukodik. Masnal is van ilyen problema?

2016. júl. 16. 16:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát már az isten verje meg.Mikor már nemterhelt a szerver akkor meg a rohadt GPS nemjó.Youtubon néztem pár videót de semelyik nemjó....
2016. júl. 17. 02:02
 12/14 niky993 válasza:
Én túl jutottam a karakter készítésén és mikor bekéne fognom az első pokémont nem csinál semmi meg egy nagy víztömeget látok. Nekem azt írja mindig, hogy nincs gps jelem. Nem értem mi van vele, de látom többen is küszködnek.
2016. júl. 21. 13:18
 13/14 anonim válasza:

Nálam is dettó ugyanígy jártam.

Tuti, hogy az androidos beállítàsaim rosszak, csak a javítàs módját nem tudom.

2016. júl. 25. 20:27
 14/14 arni13 válasza:
[link] Itt mindenre fény derül.
2016. aug. 2. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!