Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Háborús fps játék PCre? Többi...

Háborús fps játék PCre? Többi lent!

Figyelt kérdés

Milyet tudnátok ajánlani?

(Gépigény nem számít!)

Sokat kivittem már az évek alatt (persze nem easy-n) legutóbb a Medal of Honor - Warfighter -t. Nekem kivételesen bejött, nem untatott. Ehhez hasonlókat tudnátok e ajánlani?

(Call of Duty új része kizárva.. 30 perc után mentem rókázni, annyira nem nyerte el a tetszésem.)

Illetve a Call of Duty összes részét végignyomtam már. (Kivétel az új, ugye.. ahogy fentebb leírtam.)

2016. júl. 16. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Most jön majd ki az új Battlefield 1 és majd valamikor a Battalion 1944 is. Régiekből van a Brothers in Arms sorozat. Sniper elite is 2. világháborús, bár az inkább sniperes. Ott a Red Orchestra 1-2 ami multis. És van még Commandos:Strike Force is. Ha ezeket mind ismered akkor feladom, szerintem ennyi minőségi háborús FPS van. Ha szereted a stratégiai játékokat akkor próbáld ki a Company of Heroest, azt nagyon dícsérik.
2016. júl. 16. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:

multizni: Insurgency

látom codon nőttél fel szóval biztos nem fog tetszeni mert pár golyótól megdöglesz :D ebben nem lehet eszetlenül rohangálni...

kb ugyan ez csak szebb grafika, járművek stb

ARMA 3

mondhatni hogy katonai szimulátor :D

2016. júl. 16. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
A CoD-ban is pár golyótól megdöglesz, pont most raktam fel az MW2-t és 4-5 golyótól meghalsz automata fegyverektől, a másik felük meg 1 hit killel.
2016. júl. 17. 09:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem éppen de ebbe inkább ne menjünk bele... a cod sosem volt valósághű :D
2016. júl. 17. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!