Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokemon Go segítség?

Pokemon Go segítség?

Figyelt kérdés
Azonnal letöltöttem, ahogy itthon is megjelent, de valahogy nem működik. Nem jön be se a kamera mód, Pokemonokat sem jelez, hiába mászkálok. Hogy kell ezeket beállítani?

2016. júl. 16. 12:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Elutasítottam azt, hogy hozzáférjen a névjegyekhez és képeimhez, ez probléma lehet?
2016. júl. 16. 12:49
 2/5 Krisipoke ***** válasza:

A kamera mód eleve csak akkor jöhet be, ha Pokémonnal találkozol. Szóval ha nem találkoztál még eggyel sem, akkor azért van. Ha igen, és nem jött be, az nagyon valószínű, hogy azért van, mert nincs giroszkóp a telefonodban.

Egyébként meg nagyrészt véletlenszerű, hogy mikor és hány Pokémon van a közeledben, próbáld meg később is, vagy máshol. Mobilinternet van amúgy a telefonodon? Csak mert nélküle nem nagyon fog működni.

2016. júl. 16. 12:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Már találkoztam kettővel, az egyiknél bejött a kamera mód, de csak egy villanásra, nem volt ott a Pokemon, a másiknál pedig be sem jött.

Egyébként LG Spiritem van.

Igen, van mobilnetem, bár nem sok sajnos.

Köszönöm a választ!:)

2016. júl. 16. 13:48
 4/5 Krisipoke ***** válasza:
Az elején mindenképp bejön a kamera, utána ha nem érzékeli a giroszkópot, szól a játék, hogy ez így nem fog menni, és ki kell kapcsolnod a kamerát.
2016. júl. 16. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget!
2016. júl. 16. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!