Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoLba mennyi farmom kellene...

LoLba mennyi farmom kellene legyen?

Figyelt kérdés

Ha nagyon koncentrálok is csak max percenkénti 5 farm jön ki, vagyis 20 percre lesz meg a 100. Percenként 6-ot csak úgy szoktam elérni hogy vége fele nekiállok, s akkor farmolok.

Valami tipp? Vagy magamtól kell ráérezzek hogy egy miniont se rontsak el?

2016. júl. 16. 09:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Percenként 7-et kéne hozni minimum.

Indítasz egy privát meccset. Pickeled anniet és nem auto attackolsz, nem csinálsz semmit csak a q-val farmolsz miden. Ezt addig ismételgeted amég el nem éred a 200 farmot a 20.percre

Utána ugyan ezt eljátszod egy adc-vel (csak auto attack) és végül sorakával (csak auto attack)

2016. júl. 16. 10:11
 2/11 anonim ***** válasza:

1 percenként 2 minion wave jön ki amiben 10 minion van, +3 waven ként 1 cannon minon. az 1 percenként 10 minon, és 3 percenként 32 minion. Szóval ha neked 3 percenkként kb 15 farm jön ki, az nagyon nem jó... Próbálj olyan adc-t találni amivel könnyen lehet farmolni.... (pl: tristana vagy caitlyn)

10 percenként:106

20 percenként:213

30 percenként:327 ha jól számoltam..

2016. júl. 16. 17:03
 3/11 anonim ***** válasza:

2.ezzel csak az a baj,hogy 1 wave 6minion nem 5:D

Ezen felül az első 10percben 3 wave kimarad.

2016. júl. 16. 19:19
 4/11 anonim ***** válasza:
tudtam, hogy valami nem jó :(
2016. júl. 16. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Az 5. percben 50 minion hagyta el a nexust; eddigre 44 a tökéletes CS. 10. percben ugyanezek a számok 114 és 107; 20. percben 240 és 234.

Milyen lane-en vagy? Csak mert a tanácsok merőben mások lennének.

2016. júl. 17. 17:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Össze vissza mid adc és top is. De ezt a percenkénti 7-et hogy lehet akkor is tartani amikor már kell menni dragonra, team fight stb?
2016. júl. 17. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor is csak kb minden 2.wavet kell elhozni.
2016. júl. 17. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez függ, hogy milyen div-be vagy kb. Azért low elo-n nehéz összehozni 120-150 farmot a 20. percre. Én silverbe vagyok és nagyon ritkán látok olyat akinek megvan, néha még nekem se. Bár nálam valamiért ez champ függő. Pl ha midezek és lb-t viszek alig tudok farmolni aa-val, míg egy ahrivel tök jól megy.

Meg hát szituáció függő is. Pl ha sok ganket kapsz, vagy csak erősebb a lanen az enemy és agresszívoskodik ami low elon megint elég gyakori.

2016. júl. 18. 02:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább azt nézd, hogy a szintedhez képest hogy állsz, tehát a többi játékoshoz képestt mennyire vagy le maradva, ha le vagy egyáltalán. Amúgy csak gyakorlás és odafigyelés kérdése.
2016. júl. 18. 09:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Solo lane-ekhez annyira nem értek mechanikailag (csak stratégia szintjén), de botlane-en tudok segíteni.

Először is, az első wave-et ugye minden körülmények között el kell tudnod vinni teljesen, ezen nincs mit szépíteni. Utána még 3 és meg van a lvl 2. Ha előnyben vagytok, akkor megpróbáltok engage-elni; ha jól csináljátok, nem is veszítetek vele CS-t (max egyet), mert mindkét oldal minion-jai nagyrészt champ-et ütnek.

Namármost az 5. percig nagyon ritka, hogy recall-oznál, szóval azt tudod gyakorolni a legjobban. Ha 40 CS van az 5. percben, akkor addig tök jól csináltad.

Amikor back-eltek, arra ügyelj, hogy mire visszaérsz, a lane vagy középen legyen vagy gyengén feléd pusholjon. Ezt úgy éred el, hogy az utolsó wave-dnek az ellenfél tornyához kell érnie.

Ha a support hamarabb ér lane-be és feléd jön a wave, akkor meg tudja állítani azzal, hogy aggrózza őket; a tribushhoz vezető ösvénynél a legcélszerűbb, így az érkező minionok hamar le tudják foglalni őket.

Aztán... a torony alatti farmolás, ugye. Melee creep 2 turret shot + 1 AA, caster minion 1 turret shot +1 AA, feltéve ha már van elég AD-t. Előtte a support tud azzal segíteni, hogy 1 AA-t lead arra a minion-ra, akit a turret fókuszál, így biztosan el tudod őket vinni (kivéve Nautilus-t; a passzívja be tud zavarni).

Ha abszolút biztonságban vagytok a folyóban, de pusholni nem tudtok (vagy nem akartok!), akkor vigyétek el a folyóban a bogarat. Ha felétek jön a wave, de messze van és a jungler a másik oldalt, vigyétek el a gólemeket.

Ha az ellenfél oldalán vagytok és nem visztek el tornyot/inhibet, nem tudtok sárkányozni/baronozni, akkor módszeresen fosszátok ki a dzsungelüket.

Remélem, tudtam segíteni.

2016. júl. 18. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!