Van itt olyan akinek meg van az Overwatch játék és 21:9 képarányú monitorja van?
Hello, köszönöm hogy válaszoltál. Tudok róla, folyamatosan követem a battle.net fórumon (még ha nem is tudok angolul :D)
Egyébként hülyeségnek tartom ezt, hogy előnyhöz jutnánk.. Ez téves..
Akkor csgo-ban az összes esportoló ilyen monitorokat használnának, de mégsem használnak, mert nem jelent előnyt a számukra. Én is csgo-zom hiába látok többet, nem lettem tőle jobb. Ahhoz skill is kell.. Szinte minden játék támogattja a 21:9-et még a league of legends is.. ott sem mondja senki sem hogy ez csalás..
Egyébként meg most ahogy megcsinálta a blizzard úgy egy elég undorító lett, mert alul-felül levették ugyan azt mint oldalt.. ennyi erővel nekünk mev ez unfair, mert pl nem látjuk hogy az emeleten vagy a tetőn mozog valaki a 16:9-es meg lazán kiszúrja....
Plusz ott van még az, hogy 60hz monitor vs 144hz ennyi erővel ez is unfair..stb.
Szóval a blizzard logikája elég ostoba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!