Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van itt olyan akinek meg van...

Van itt olyan akinek meg van az Overwatch játék és 21:9 képarányú monitorja van?

Figyelt kérdés

#Blizzard #Battlenet #ultra widescreen
2016. júl. 15. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyan nincs 21:9 monitorom, de a napokban olvastam egy pcgamer cikket róla. Mivel az OW egy kompetitív játék, így ha lesz is támogatás 21:9re(ptr-en van), akkor se fogsz többet látni oldalt, mert az előnyt adna. [link]
2016. júl. 16. 00:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Hello, köszönöm hogy válaszoltál. Tudok róla, folyamatosan követem a battle.net fórumon (még ha nem is tudok angolul :D)

Egyébként hülyeségnek tartom ezt, hogy előnyhöz jutnánk.. Ez téves..

Akkor csgo-ban az összes esportoló ilyen monitorokat használnának, de mégsem használnak, mert nem jelent előnyt a számukra. Én is csgo-zom hiába látok többet, nem lettem tőle jobb. Ahhoz skill is kell.. Szinte minden játék támogattja a 21:9-et még a league of legends is.. ott sem mondja senki sem hogy ez csalás..

Egyébként meg most ahogy megcsinálta a blizzard úgy egy elég undorító lett, mert alul-felül levették ugyan azt mint oldalt.. ennyi erővel nekünk mev ez unfair, mert pl nem látjuk hogy az emeleten vagy a tetőn mozog valaki a 16:9-es meg lazán kiszúrja....

Plusz ott van még az, hogy 60hz monitor vs 144hz ennyi erővel ez is unfair..stb.

Szóval a blizzard logikája elég ostoba..

2016. júl. 16. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!