Hogyan tudom androidra telepíteni a pokémon got?
Figyelt kérdés
megtudom találni google playn, de azt írja, hogy nem kompatibilis a telefonommal. mit tegyek? már apk-n is megpróbáltam. Egyébként galaxy ace 3-am van2016. júl. 10. 22:30
1/8 anonim válasza:
Te hol laksz? Mert az európai Google Playen még nincs fent, csak az apkmirrorról lehet telepíteni. Android 4.4 kell hozzá, az Ace 3-ban gyárilag csak 4.2 van.
2/8 A kérdező kommentje:
ha rákeresel google-n, hogy pokémon go, akkor kidobja a google playes verzióját is
2016. júl. 10. 22:49
3/8 anonim válasza:
Nem kompatibilis a telefonoddal, így nem fogod tudni használni.
4/8 anonim válasza:
Azért írja azt ki, mert még nincs kiadva Európában.
5/8 anonim válasza:
Az első írja jól. az androidododnak legalább 4.4esnek kell lennie.. ezzel szívtam meg én is mert nekem csak 4.3as :S
6/8 anonim válasza:
nekem ace 4 van, android 4.4.4 és nem kompatibilis! apk-ot nem próbáltam de megszívtam én is valószínűleg :(
7/8 anonim válasza:
Próbáljátok meg innen letölteni: [link]
Azt töltsétek le, ahova az van írva, hogy "mod apk (4.0)". Nekem ez elindult, pedig csak 4.1-es androidom van.
8/8 anonim válasza:
nekem bevált, és ez nem vírusos mint amit az utolsó válaszoló küldött, hajrá srácok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!