Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL Nami build tanács?

LoL Nami build tanács?

Figyelt kérdés

Figyelők tekintetét veszem meg neki először, aztán Mikael, utána fagyos szív, majd iron solari és az lenne a kérdés, hogy mit érdemes utolsónak megvenni?(cipőnek a fürgeség cipőjét szoktam a figyelők tekintete után megvenni).

Én egy athene grálját gondoltam neki ha inkább ap-sok vannak az enemy team-be +a passzívja Nami W-jével egész jól tudna működni, de nem tudom...ti mit vennétek neki így utoljára?

2016. júl. 10. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Hova akarod vinni? Suppnak vagy minek?
2016. júl. 11. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első voltam, bocsi csak bezavart az a "Figyelők tekintete", mert én nem magyarul játszok. Ezt nehéz megmondani, hogy mit vegyél utoljára, nem is érdemes mindig ugyan azokat az itemeket venni. Ez függ az enemy teamtől. És mivel nem mindig ugyan olyan csapat ellen játszol így mindig máshogy is kell építeni.
2016. júl. 11. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én leírom a buildet amit én szoktam használni, próbáld ki:

Flash + ignite.

Sightstone, boots of mobility, frost queen's claim, locket of the iron solari, zeke's harbinger (ha jól írtam), Mikael's crucible.

2016. júl. 14. 03:08
 4/4 A kérdező kommentje:
tényleg, a zeke az jó lehet
2016. júl. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!