1/9 anonim válasza:
Már az animékben is a grafikát nézik az emberek?
2/9 Amarok Tonrar válasza:
Azokat nem tudná lejátszani a tévéd/számítógéped. De remek képeskönyveket tudok ajánlani.
3/9 anonim válasza:
Kinek mi a jó grafika:
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hunter x Hunter (2011)
Nanatsu no Taizai
Noragami, Noragami Aragoto
4/9 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy miért hívja a sok új generációs animefan grafikának az animációt. De most komolyan grafika egy videojátékban, egy rajzfilmben pedig rajzstílus és animáció van.
Kérdésedre válaszolva: JoJo's Bizarre Adventure, már ha nem zavar, hogy nem egy generic fos a rajztstílusa.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem véleményt hanem segitséget kérnék.És szerintem undoritóak a régi animék.
2016. júl. 13. 00:38
6/9 A kérdező kommentje:
És köszönöm a normális válaszokat.
2016. júl. 13. 00:43
7/9 anonim válasza:
Noragami,Boku no hero academia,Highschool DXD
8/9 anonim válasza:
Seven deadly sins, psycho pass, sword art online, dragon ball super, one punch man. És még talán attack on titan (nekem annak is bejön az animációja)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat.
2016. júl. 30. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!