A Don't starve kitörölte az összes játszásomat! Miért?
Figyelt kérdés
Nagy békésen rányomok a "play"-re amikor csak mindenhol az van hogy "new game". Jó, igazából csak egy komolyabb szerű volt, már az 50. napnál jártam!Teljesen jól ment minden, de most jött ez! Nem lehet valamit csinálni? Vagy ez miért történt? Nem értem. Mondjuk csak annyit csináltam, hogy a játékot letettem lentre, ahol a start gomb is van. Ez baj? Emiatt lett rossz? :c2016. júl. 9. 15:13
2/3 A kérdező kommentje:
bocsi, most rávettem magam, és rányomtam az első "new game"-re és a régit hozta be :D nem tudom ez hogy történt, de rendben most már semmi baj!
2016. júl. 9. 15:57
3/3 A kérdező kommentje:
amúgy nem eredeti :)
2016. júl. 14. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!