Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3: hogyan kell a háztartá...

Sims 3: hogyan kell a háztartások között váltani?

Figyelt kérdés
Eljutottam odáig, hogy mentek, majd a városszerkesztőbe megyek, majd kiválasztok egy háztartást. Ez idáig rendben van, fontos, hogy a mentést soha nem hagyom ki. Legutóbb is megcsináltam, rendben volt. Most viszont ismét váltani szeretnék, és az általam kreált 2 darab sims között váltok csak. Rámennék a legelső kreált simsem házára, csak hogy nem engedi. Új házat kéne vennem neki, és pénze is annyi van, amennyi alapból. Ez már nem első alkalommal fordul elő, mit csinálok rosszul?

2016. júl. 8. 19:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Jó régen játszottam már a játékkal, szóval nem biztos, hogy még így van: A városszerkesztőben elvileg lennie kell egy olyan opciónak, hogy: "Aktív háztartás váltása". Ha kiválasztod ezt az opciót akkor elméletileg bármelyik játékban megtalálható családdal játszatsz. Remélem segítettem.
2016. júl. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!