Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Holntudok normális csgo-sokkal...

WRECKtheLEMON kérdése:

Holntudok normális csgo-sokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat játszottam solo-ban, rengetegszer rossz csapatba rakott és silver 4-ről (amit eleve szégyellek) silver 2-re derankoltam, hol tudnék normális játékosokkal ismerkedni?
2016. júl. 8. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem az a baj hogy Silver4-ként a solo nem megy, és ez a csapatjáték kárára is válik? Egy embert veszítenek egyből ha meghaltál, majd a rossz csapatátlag miatt esik a rang is.

Én előbb játszottam 5000 kör casualt, majd mikrofon és kommunikáció nélkül 10 nyert versengő után Nova1-be rakott be egyből. És ugyanúgy vesztettünk amikor szar volt a csapat.

2016. júl. 8. 08:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Alapvetően felmerülnek olyan dolgok itt, mint:

Tudsz rendesen angolul?

Szoktál infózni, ki hol merre mennyi?

Ismered az adott pályák kifejezéseit?

Mennyire tudsz együtt működni ismeretlenekkel? Kirohansz meghalsz, aztán jön a noob team meg társai?

Ha valamelyikre nem a válasz, akkor először magaddal kezdd a változtatást.

Ami sokat segíthet: AIM mapok, cask fejlövés. Megnézed profik elmennek aim mapra és amíg nem lőnek 500-1000 fejest, el se kezdenek MM-ezni.

2016. júl. 8. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem a csapat a noob hanem te.. elég 1-2 jó játékos is h lehozza a meccset. Nos ha erre képtelen vagy akkor te vagy a sz*r :D gyakorolj fiam, gyakorolj.

Persze a csapatmunka is számít de ha Te önmagadban, egyedül nem tudsz helyt állni akkor baszhatod.

2016. júl. 9. 00:15
 4/4 anonim ***** válasza:
3as vagyok és csak ugyan azt tudom megint mondani hogy te vagy noob.. most lett meg a 10 győzelem versengőben és érdekes módon engem egyből silver elitbe dobott :O :D egyéni statisztikát néz egyébként a játék tehát a te balf4szságod miatt estél vissza silver 2re. attól hogy vesztésre álltok, pár killt még bezsebelhetsz, nem azt nézi a játék h mennyit vesztettetek hanem azt h TE mennyit öltél, mennyit haltál stb.
2016. júl. 16. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!