Milyen az Evolve nevű játék?
Figyelt kérdés
Most hogy ingyenes ki szeretném próbálni, de sok negatívat latok nála, de többnyire csak az árát meg a kevést játékost kritizálják benne, ami most már lényegtelen lenne. Mi a véleményetek a játékról?2016. júl. 8. 07:07
1/5 anonim válasza:
Ha úgyis ki fogod próbálni, akkor saját magad is megalkothatod róla a véleményedet! Amúgy meg a Steam adatlapján lejjebb tekerve olvasható egy csomó vélemény, minek kell még több?
2/5 anonim válasza:
Pontosan 1525 olvasható. Annyi csak elég.
3/5 anonim válasza:
Számomra az Evolve egy tipikus lanpartit feldobó játék, letolunk pár kört aztán elég volt több napra/hétre.
4/5 anonim válasza:
Hát ha egy fizetős játék ingyenessé válik az általában nem azért van mert olyan kedvesek a fejlesztők/kiadók. Szerintem nem rossz játék, de annyit semmiképpen sem ért amennyiért árulták.
Már csak az a kérdés, hogy a mikrotranzakciók mennyire rontják majd el,
5/5 A kérdező kommentje:
Odaírtam, hogy a legtöbb vélemény csak az áráról szól és, hogy kevesen játszanak vele. Ennél többre gondolok, amikor véleményt kérek egy játékról. Nem azt kérdeztem, hogy jó vagy rossz a játék. Azt majd én magam fogom eldönteni. Egyszerűen csak egy véleményt kérek tőletek a játékról. Mi az ami nektek tetszik benne, mi az ami szerintetek rossz meg ilyenek... Ha meg nehezedre esik egy kimerítő választ írni, akkor meg nem kell válaszolni kedves első.
2016. júl. 8. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!