A dark souls 3 nagyon jó játék bártam ajánlom figyelmedbe ha szereted a nehéz játékokat.Ha nem akkor a last of us biztos tetszeni fog.
2016. júl. 6. 02:46
3/9 anonim válasza:
#2: A Dark Souls sorozat annyira nehéz, hogy a feleségem és a 14 éves fiam is végigjátszotta mindhárom részt. Inkább figyelem és türelem kell hozzá, mint ügyesség.
2016. júl. 6. 08:04
4/9 anonim válasza:
Jajj, hagyjuk már. A Dark Souls az egyik legnehezebb játékként van számon tartva a mai napig. Nem is igazán értem a logikád, amihez figyelem meg türelem kell az nem lehet egyenlő a nehézzel? Ahhoz hogy úgy kigyúrd magad mint Schwarzenegger is csak türelem és elszántság kell, akkor az sem nehéz? Annyira nehéz, hogy a játéktesztelők nagy része ezt már inkább negatívumnak hozta fel a játék mellett. Az meg megint más, hogy a feleséged meg a fiad kitolja úgy, hogy elmondod nekik hogy hol vannak a lootok meg hogy a legkönnyebb, elhiheted hogyha a 2. részt csak úgy odaadod nekik 0 információ nélkül, az 1. bossig sem fognak eljutni.
2016. júl. 6. 11:06
5/9 anonim válasza:
Szerintem az Uncharted 4 a legszebb játék PS4- re jelenleg.
Dark Soulshoz: Már miért ne jutnának el a bossig? Amikor megjelent, akkor senki sem találta a bosst vagy mi? Hülyeség.
Aki egy játék nehézségét negatívumként hozza fel, az csak egy oldalról nézi a dolgot.
2016. júl. 6. 11:47
6/9 anonim válasza:
#4: Ha játszottál volna bármelyik részével, nem írnál ilyen hülyeségeket.
2016. júl. 6. 14:31
7/9 Alighanem19 válasza:
#4: Ez hülyeség. Én csak a Dark Souls II-t ismerem (igyekszem pótolni a többit is), de abban benne van vagy 400 órám. A legelső végigjátszásom kb. 150 óra volt, mert szándékosan nem akartam utánanézni semminek a neten, mindenre magam akartam rájönni-és sikerült! Legutóbb egyetlen szintlépés vagy fegyverfejlesztés nélkül toltam végig, és max. hússzor haltam meg közben. Én nem szoktam ilyen stílusú játékokkal játszani, de pont az fogott meg benne, hogy ha kitanulja az ember a fortélyait, másodszorra akár sérülés nélkül lehet végigszáguldani rajta.
Úgy vettem észre, akik túl nehéznek vagy egyszerűen csak sz**nak tartják a Dark Soulst, azok max. egy-két órát töltöttek el vele, aztán mérgükben letörölték. Pedig mondjuk a LoL-ban vagy a Counter-strikeban sem lehet 1-2 óra alatt eredményesnek lenni, azokat mégsem ekézi senki emiatt.
2016. júl. 6. 15:22
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ne vitatkozzatok a Dark Souls nehézségén légyszi :) valakinek nehéz, valakinek nem... nekem túl nehéz ^^
2016. júl. 6. 19:09
9/9 anonim válasza:
Kinek mi a szép, nekem még a legtöbb ps3 játék is szép, a ps4-en meg kb minden az. Élvezetes meg az ami neked bejön. Pl én nem szeretem azokat amiket előttem írtak. Inkább Final Fantasy XIV meg a 13 részei, x/x-2, Assassin's Creed részek, Tomb Raider, Watch Dogs, Beyond Two Souls
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!