Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Írnátok olyan játékokat, amik...

Írnátok olyan játékokat, amik ezen a gépen jól mennének?

Figyelt kérdés

Processzor: Intel Pentium Dual-core T4300 2,1 GHz

Videókártya: Intel GMA 4500M

Memória: 3 GB

2016. júl. 2. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Esetleg valami irányjelző, hogy mik azok, amik érdekelnek?

Ha már segítséget szeretnél kapni, ne legyél már lusta leírni, hogy pontosan mi kellene.

2016. júl. 2. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Bármilyen játék jöhet, csak horrort ne. :D
2016. júl. 9. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
gta sa/vc, supermario?:D
2016. júl. 24. 20:40
 4/7 anonim válasza:
Super Mario forever, Dyna,A NEM MODERNIZÁLT Prince of Persia. Nekem ezek tetszettek, de olyan régiek hogy a mai modern gépeken nem mennek. (amúgy van Prince of Persia Online Edition is, csak annyira kockás, mint a rendes, vagyis nagyon) Remélem tudtam segíteni, bár ezeket se tudom hogy majd futnak-e. :)
2016. júl. 25. 11:56
 5/7 Lord Kobak válasza:
Ha vannak régi dos-os játékaid, akkor töltsd le a dosbox-ot. Azon jól fut miden Dos-os játék. Meg ha érdekelnek a super mario-s játékok akkor tölts le egy Project64 emut és abban nyisd meg a super mario 64-et. Persze azt is külön le kell tölteni, hacsak nem játékokkal együtt töltöd le az emut.
2016. júl. 25. 15:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Azért ennyire nem rossz a gépem..:D

A 2005-2006-os játékokat általában még elviszi.

2016. júl. 25. 16:22
 7/7 anonim válasza:

Írd be: Az év játéka 2006-ban. Nekem felsorolt sok kategóriát egy honlapon. (MMORPG, Stratégiai stb...)

Ott hátha lesz valami ami tetszeni fog (Remélem)

2016. júl. 27. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!