Minecraftban vissza lehet menni a legutóbii haál helyszínére?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 15:38
1/4 anonim válasza:
Alapjátékban közvetlenül sehogy, de ha F3-mal a halál előtt megnézed (nem tudom, hogy a halál pillanatában is lehetséges-e, amikor kiírta, hogy megdöglöttél), hogy milyen koordinátáknál voltál, akkor egy sima /tp x y z paranccsal megcsinálható, ahol x, y és z a megfelelő koordináták.
2/4 anonim válasza:
Ha szerveren vagy és ott "haltál meg", akkor használhatod a /back parancsot, amely vissza visz a halálod helyére.
Persze ha van a szerverben Essentials plugin. (Akkor tudod használni ezt a parancsot.)
3/4 A kérdező kommentje:
Első!A Halál után is működik a parancs?
2016. júl. 3. 23:33
4/4 anonim válasza:
A /tp működik, igen. Az F3-at nem tudom, hogy be tudod-e nyomni halál után még a halál helyszínén, és nincs most nagyon kedvem megnézni. Szerintem csinálj egy új világot, halj meg benne, és nézd meg, hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!