Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékok mennének el...

Milyen játékok mennének el ezen a gépen?

Figyelt kérdés

Intel Celeron D 346

NVIDIA FX 5200 128MB

1GB DDR 200Mhz, 512MB DDR 200Mhz

Gigabyte GA-8I865gme-775-rh

Half Life 2 tökéletesen ment! ;)

2016. jún. 30. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy gyenge a gép a win7 hez?
2016. júl. 1. 15:05
 12/16 anonim válasza:

Egy magos celeron, és 1,5 gb ram, agp-s videókártya, erre ne akarj win 7-et feltenni. Ráadásul biztos nem is egyforma a gyártója a memóriáknak, ezért tapasztaltad ezt:

„Ez memóriahiba! A windows sem megy fel! Csak az xp!"

Nem is csináltak hozzá win 7 drivert, ez a másik ok:

[link]

2016. júl. 1. 15:42
 13/16 A kérdező kommentje:

A másik gépre gondoltam! :D

Ezen a gépen alapból windows xp van!

2016. júl. 1. 16:02
 14/16 anonim válasza:
Milyen másik, akkor miért ezt írod ide?
2016. júl. 1. 17:45
 15/16 A kérdező kommentje:

Egy kommentelő írta legutóbb, hogy "Én azután találkoztam hasonlóval mikor 1X a feszültséggel volt gond.

De ma már tényleg senki nem használ CRT-t. Szerintem nem is javítják. Én kidobnám vicc nélkül. 30-40 között simán lehet jó monitort venni.

Vagy ha van HDMI-s GPU-d ill tv-d kösd rá arra és kész."

És én erre ezt válaszoltam: "Ez memóriahiba! A windows sem megy fel! Csak az xp!"

,de erre ez lett a válasz: "Nem lehet, hogy gyenge a gép a win7 hez?"

Utána jöttek azok a kommentek, amik baromságok! Én voltam figyelmetlen, hogy ilyen tömören írtam oda a kérdést. Tudtam, hogy nem a kérdésbe tartozik! :) Jöhetnek még játékok! :))

2016. júl. 1. 23:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Ami a kérdésben van gép, arra gondoltam játékokat! Amit videót linkeltem és arra kapott választ, arra adtam az én válaszomat! :)
2016. júl. 3. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!