Sims 3 -ban a simem miért szűnt meg a gyermekének az anyja lenni (Részletek lent)?
Bocsánat, azért írom le regényszerűen, mert hátha egy résznél azt mondjátok, hogy hopp, ez volt az oka.
Csináltam egy Jerry és egy Cherry nevű simet. Lett egy gyerekük, Samuel. Nem adoptálták!!!!! - Cherry szülte.
Cherry tanította meg járni, beszélni, csomót törődött a gyerekkel, szóval kivette a részét jóban a gyermeknevelésnél, sőt többet törődött vele, mint Jerry.
Na közben Samuel felcseperedett és megházasodott Cimbivel (képzeletbeli barátja volt de 5 nappal a fiatal felnőtté válás előtt átváltoztatta igazi simmé).
Samuelnek és Cimbinek lett egy közös gyerekük (ő sem adoptált gyerek, Cimbi szülte), Bartholomew, miután elvégezték a sim egyetemet. Jerry azután halt meg (96 naposan, végelgyengülésben), hogy Bartholomew megfogant. Jerry halála után elvittem Samuelt, Cherryt és a várandós Cimbit Egyiptomba, ahol megcsinálták azt a Szfinxes kalandot Cherry és Samuel és a kaland közben Cherry egy ajtónyitásnál valami lila fényű folyosón ragadt és addig semmit nem tudtam vele csinálni, amíg Samuel nem teljesítette a kalandot.
Hazajöttek és még a baba születése előtt kicsivel Egyiptomból való visszatérés után feljött egy kis ablakocska Cherry-től Samuel felé, hogy milyen sok közös vonásunk van - az a romantikus cucc és már akkor elcsodálkoztam, hogy egy anya hogy flörtölhet a fiával... Aztán láttam, hogy a barátok között Cimbinek Cherry nem anyósként, hanem régi barátként van feltüntetve. Sőt, amikor beszéltek akkor is úgy volt kiírva, hogy régi baráttal beszélget.
Aztán megnéztem a családfát és látom, hogy Cherrynek nincs leszármazottja. A családfában ő van csak egyedül, se felmenő se leszármazott...
Megnéztem Samuel családfáját amiszerint csak egy Jerry nevű apja van, egy Cimbi nevű neje és egy Bartholomew nevű fia, de NINCS ANYJA
Mi történt? Cherry szülte Samuelt, hogy tette át őt anyából régi baráttá a játék? Mi történt, hogy megszűnt anyának lenni?
A másik fura dolog, de annyira nem izgat, hogy Cimbi és Samuel együtt végezték el az egyetemet és utána azt írta ki amikor töltötték fel az önéletrajzot, hogy Cimbi nem töltheti fel mert nem szerzett diplomát, pedig kijárta az egyetemet (bár mondjuk a diplomaosztón befagyott kicsit Samuel sim és ezért Cimbi nem vett részt a diplomaosztón)
Szóval, a nagy kérdés; miért szűnt meg a gyermekének az anyja lenni Cherry? 100 napos és rá szeretnék jönni, mi történt, mert ő is 1-2 simnap múlva meghal végelgyengülésben. SEGÍTSÉG!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!