Olyan MMORPG-t keresek vagy ilyesmit amiben lehet kraftolni dolgokat vagy valami olyasmit amiben lehet saját birodalmad amit fejleszthetsz stb de nem stratégiai attól?
the forest
rust
hurtworld
esetleg dayz
ha valami egyszerű de nagyszerűre vágysz akkor pedig unturned :D ez ráadásul még ingyenes is :) nagy hátránya hogy a kis tizenévesek vannak többségben, megbízhatatlanok, nagy az arcuk, sírnak a mikrofonba és nyomik :'D de ha van 1 haverod jól ellehet lenni :) nagyobb nehézségi fokozaton azért akad kihívás bőven..
Kedves numero uno:
Jó játékokat soroltál, de egyik sem MMORPG.
A kérdésre válaszolva:
Black Desert Online eléggé komplex ilyen téren. A birodalom fejlesztés meg igazán távol áll egy MMO-tól, pontosan nem tudom, hogy képzeled el.
Elder Scrolls Online- ban lehetsz Emperor, de pontosan nem tudom milyen előnyei vannak.
Ugyan nem MMORPG, de a Reign of Kings egy olyasmi túlélő játék, amit az előttem szóló ajánlott és lehetsz benne király. Adókat adhatsz ki meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!