A GTA 5 vegen (SPOILER)?
Figyelt kérdés
miert kellett megolni az egyik karaktert? Igye hazamentem Franklinnel es jott az a csavo es akkor kellett valasztani. Oszinte leszek n figyeltem a beszelgetest :D2016. jún. 29. 22:45
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Jaa... A "Deathwish"-re azt hittem, hogy öngyilkosság. :D
De még mindig nem értem, hogy a Devin mit akart ezzel az egésszel?
2016. jún. 29. 23:23
3/5 Amarok Tonrar válasza:
A kedves fiatalembertől kérdezném, hogy ha látja a mondat elejét, hogy "A GTA 5 végén" és nem akar spoilert, akkor mi a retkes francnak olvassa tovább a mondatot? Egyébként bő 1 éves játék, a legtöbb oldal tele van a történeti csavarokkal és a játék végével.
4/5 anonim válasza:
Már rég játszottam ki, így pontosan már én se emlékszek. Ahogy értelmeztem az egészet, hogy túl nagyban nyomta már Franklin és Michael. Mindkettejüknek meg voltak az ellenségei, akik örülnének, ha feldobnák a talpukat. Ha jól emlékszek ezért, de aki frissiben játszotta ki az lehet ki tud majd javítani, ha tévednék.
5/5 anonim válasza:
Steve (a vöröses hajú csávó akit megölsz a c-ben) alapból ki akarta nyírni mindkettőt, de Dave meggyőzte őt hogy ne ölesse meg Michaelt, de úgy gondolja, hogy Trevor egy instabil időzített bomba, így egyértelműen mennie kell.
Devin utálja Michelt, árulónak veszi (north yankton miatt főleg szerintem) emellett megakadályozta, hogy a filmstúdióból valami pénzes cuccot csináljon magának, és azt hiszi ő ölte meg a asszisztensét.
Nagyrészt tény alapú de van amit a gondolataimból szűrtem le és nem 100%-ban pontos, de nagyjából ez a lényeg (célzok az első bekezdésre, a második egyértelmű, ha minden mondatra figyelsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!