World of warcraft Tauri szerverre ismertek valami segédprogramot?
Egy szóval sem írta, hogy nem szeret vele játszani. Ebből nekem csak az jött le, hogy fejlődni nem szeret... Ha valaki felhúzta már a karakterét akkor ezer féle dolgot tud vele csinálni. pvp-zni, pve-zni, achievementeket gyűjteni... Azokat pedig lehet, hogy a kérdező szereti. Miért kell eggyire beszűkültnek lenni és hülye következtetéseket levonni? :D
Egyébként kedves kérdező, hogy érdemben is válaszoljak, sajnos nincs ilyen hack/bug. Esetleg olyan hack van amivel repülni tudsz mount nélkül, ezáltal könnyebben odajutsz ahova akarsz, ezáltal meggyorsítod a fejlődést. :)
Szia!
Tudsz vásárolni karaktert!Igaz egy 5 ezer forintból lenne meg.Ugye kell venned V.I.P-t amivel hozzáférsz olyan dolgokhoz amivel a sima felhasználóval nem.Nos,következő h keresel egy karaktert,háát 800 kredittől kezdődik,én inkább 1500-1800-as tájon vennék.Ott kapsz olyat h el lehet kezdeni vele.Persze 85-s szintű;) Én 1 karakteremet vásároltam,jó olcsón.Elég szép dps-t tudok vele tolni.Ret Pala. 19k megszokott lenni :) persze nem nagy gearű,de 85-s ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!