Warframe fejlesztés?
Halo!
Segítség kéne Warframe-ben milyen hőst lenne érdemes fejlesztenem. Olyan kellene, amivel jól lehet aranyat meg foundry-ba fejlesztő tárgyakat fejleszteni, valami közepesen erős, mert azzal szeretném kifarmolni a vauban prime warframe-t (sisak már megvan, de millió kis item kell majd neki meg a blueprintes-ek se esnek ki maguktól :D ).
Értelem szerűen jó lenne valami fegyver ajánlat is, lehetőleg rifle, eddig az jött be leginkább.
Jelenleg mag-om van maxos szinttel, 4-es szintű rankkal (lassan rank 5). Mivel hamarosan elkészül, valkyr és nyx, azzal farmolnám ki a közepes hőst.
Előre is köszi.
Ahány játékos, annyi vélemény, melyik a legjobb Warframe- olyat is ismerek, aki szerint a kezdő Excalibur a legerősebb. Nekem legjobban Rhino jött be- elég korán meg lehet szerezni (Jackal, a Vénusz bossa dobja a tervrajzait), és elég magas az életereje+páncélzata.
Kezdetben messze a Boltor (Prime) a legjobb Rifle.
Értem köszi.
Nekem még Ember-t (prime) ajánlották, mert elvileg az is nagyot tud ütni.
Személy szerint nekem Mag azért is tetszik mert van egy nagy pajzsa, ami feltölt, az élet csík meg nem szokott magától felfele vándorolni (olyan mod kártyát eddig legalább is nem találtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!