Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol vehetem meg az overwatch...

Hol vehetem meg az overwatch origins edition-t jelen pillanatban?

Figyelt kérdés
Egy webshopon sincs sajnos készleten, és nem tudják hogy mikor lesz utánpótlás.. Valaki esetleg nem vette meg véletlen mostanában?:)

2016. jún. 28. 11:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

Azt olvastam 1-2 nap, de a legbiztosabb ha írsz nekik emailt, van raktáron és ha igen, mikor tudnád átvenni vagy mire szállítanák házhoz.

2016. jún. 28. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Neked kell vagy ajandekba?

Ha neked akkor semmi ertelme ennek a "dobozos jatek" manianak, mert ugye az ilyen kerdesekbol altalaban kiderul a hogy lassu net miatt kell a dvd. De arra sokan nem gondolnak hogy a jatek amugyis le fog szedni egy talicskanyi patchet, felulirva a regi fajlokat, tehat ugy sem menekulnek a letoltes elol.

2016. jún. 28. 16:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem kell, de sajnos nincs lehetőségem neten keresztül megvenni. :(
2016. jún. 28. 17:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy tipp:

ha az origins editonnal mindenképp szeretnéd a többi blizzard játékhoz járó jutalmakat is (hearthstone hátlap, wow babywinston stb.) csak akkor vedd.

Ha csak azért az 5 skin miatt akkor nem éri meg.

Eredetileg énis az origins editont akartam megvenni, de miután láttam hogy milyen skinek járnak hozzá inkább megvettem a sima 40€-s változatot és 22 loot boxot.

2016. jún. 29. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:
A hazai beszállító nem hozott eleget belőle, mindenhol hiány van. KonzolVilágosok mondták, hogy ELMÉLETILEG a következő hónapban fog jönni ismét szállítmány az országba, de ez se garantált még.
2016. jún. 30. 07:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már megrendeltem a konzolvilágból, és emailt is írtam, amire azt válaszolták, hogy július elején jön belőle szállítmány hozzájuk.
2016. júl. 1. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!