Amang kérdése:
A steamguard szarakszik mit tegyek?
Figyelt kérdés
Annyi lenne a kérdésem hogy ugye van a steam es rátelepitettem a telomra ugye h tradeknel meg piacra kiakarok rakni valamit megerősitsem ezen keresztül na a lenyeg hogyvettem egy ujj telefont es ugyanigy letelepitettem a steamet es a regebbi telefonomrol letöröltem ma medig el akartam volna adni egy tárgyat2016. jún. 27. 19:34
1/1 anonim válasza:
"Ha nem védted fiókodat legalább 7 napja mobilhitelesítővel, a fiókodat elhagyó tárgyakat a Steam legfeljebb 15 napra visszatartja"
Gondolom, ha letelt a 7 nap a telócserét követően, akkor már nem lesz 15 napos visszatartás.
(Már ha egyáltalán ez volt a probléma, a leírásból ugyanis nem derül ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!