Miért tűnik el a Sims 3-ba való belépéskor a simpanel (ahol váltogathatok a simek között) és a család pénze?
Segítsetek! A sims 3 minden kiegészítőjével együtt (tudtommal) van meg a gépemen. Nem eredeti ugyan, de még sosem tapasztaltam ilyet. Amikor legutóbb elmentettem és kiléptem minden rendben volt. Most azonban mikor betöltött azt láttam, hogy minden funkció működik (az idő megy, változtathatom a sebességét, a simek nem láthatatlanok, csinálják az interakciókat amiket még legutóbb adtam nekik, stb.), azonban bal oldalt nincs ott a simpanel, így nem tudok simet választani. A sim feje nincs ott az alsó sávban, így gyakorlatilag egyetlen sim sincs kiválasztva, nem láthatom a szükségleteit, sőt, az az egész panel nem létezik ami a munkahelyet, szükségleteket, tanulmányokat, eszköztárat mutatná. Ezen kívül a család pénzét nullázta.
Többször újraindítottam mind a játékot, mind a gépemet, de a probléma továbbra is fennállt. Rákeresem a neten, de nem találtam hasonló problémát, csak olyat, akinél a sim láthatatlan lett. Ott azt ajánlották a Savings mappában írja át a mappaneveket, hogy egy biztonsági mentést töltsön be a hibás állás helyett, ezt meg csináltam, és valóban egy egyel régebbi mentéssel indult újra a játék, de a problémát ez sem oldotta meg. Ebből feltételezem, hogy nem a mentéssel volt a baj, a hiba a mentésektől független lehet.
Készítettem screenshotot a játékról:
Kérlek, segítsetek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!