Ti mire számítotok a The elder scrolls 6-al kapcsolatban?
elder scrolls = csak jó lehet
sose értettem akik fikázzák a skyrimet vagy a harcrendszerét...
Totál ugyanaz lesz az engine, minden résznél ezt csinálják. Módosítanak egy kicsit a gamebryo-n, pofozgatják, átnevezik, aztán úgy tesznek mintha vadonatúj motor lenne.
Én egyébként RPG-k közül inkább a Divinity 2-t várom.
már bocs de mi baja is volt a harcrendszernek?? csak én tudtam rendesen használni vagy mi? :D szerintem jól működik. pls mondjatok már egy hasonló stílusú játékot amiben jobban van megoldva a harcrendszer.. csak 1et.. na valaki??
azért nem jön még a 6 mert az onlineban rengeteg potenciál van számukra, kifacsarják amennyire lehet.. amit sajnálok mert engem nem izgat. jobb szeretem a signle orientált dolgokat. max coop vagy ilyesmi.. de az ilyen mmo baromságok engem hidegen hagynak..
A 6. rész szerintem 8-10 év múlva jön. E3 ugye nem rég volt, és ott Todd Howard nyilatkozta, hogy jelenleg dolgoznak 2 Elder Scrolls illetve Fallout méretű projekten amik valószínűleg a 6. rész előtt jelennek meg. Vagy valami ilyesmi volt.
Meg hát ugye amit már említettél is a kérdésben a technológia hiánya. Nem tudom mit terveznek, de én reménykedem benne, hogy nem VR játékot akarnak belőle csinálni.
A motort meg remélem, hogy a Fallout 4- ben láttuk utoljára, vagy valami elképesztő módon kéne felturbózniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!