Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játszik valaki Farmeramán?

Játszik valaki Farmeramán?

Figyelt kérdés
Kellenének barátok a szédült szántóhoz...

2016. jún. 25. 07:53
 1/3 anonim válasza:
Jelölj be: t_panna26
2016. júl. 13. 09:59
 2/3 anonim válasza:

Eladó 80 szintes " álom " farmerama account 102 szintes BAHAMARAMA-val; veterán játékos vagyok, a játék megjelenése óta játszom kisebb nagyobb kimaradásokkal sajnos már nincs időm vele játszani legutóbb kb 1 éve játszodtam:(( ezért eladó.

Nehéz lenne felsorolni mind h mim van ,de itt egy kis ízelítő : 10 db bájitalfa, 14db citromfa ,12 db bükkfa, 10 db gesztenyefa, 8 ginkófa, 9 magnólia, 4 kökénybokor, 9 ringlófa,13 őszibarack, 2 sófa, 6 tehéntejfa, 11 tojásfa , 2 karácsonyfa. Ez volt pár ritkább fa :D :P

2016. júl. 14. 00:41
 3/3 anonim válasza:
Az utolsó vagyok :DD kihagytam pár ól említését , most nem mondom h hány db van de mindegyikből van minimum 2-őm :farkasbarlang, egérlyuk, galambdúc, denevérbarlang, hollóhajlék, kakasülő, kivifészek, kutyaól 2 szint, kenguru,mosómedveodú, retró ólak, szentjánosbogárröptető, teknőslak, vakondlak. :PPP
2016. júl. 14. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!