Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vett valaki valamit a steam...

Vett valaki valamit a steam summer salen?

Figyelt kérdés
Eléggé unalmasnak tűnik, én vártam, hogy majd sok játékot veszek... vettem is egy párat, mondjuk witcher 2, painkiller, the haunted meg egyebek. De nem hozza a legjobb formáját. Ilyen, hogy Fallout 3 és new vegas is csak -40%... mondjuk már rég megvannak, de attól még mindig nagyon kevésnek tűnik. Ti elégedettek vagytok ezzel az évvel? Valami amit érdemes lenne megvenni? Dying Lightra vártam, de az is csak -50%...

2016. jún. 25. 07:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Daily Dealek nekem nagyon hiányoznak, mert akkor volt valami változatosság. Most meg a kezedbe nyomnak egy listát és nesze, nézd ezt 2 héten keresztül. Így teljesen értelmetlen 2 hetes leárusítás. És ezért is olyan rosszak az árak, mert ha 24 óráig van a készítőknek 80%kal leárazva a játékuk, akkor abba jobban belemennek, minthogy 2 héten keresztül legyen -80%.
2016. jún. 26. 08:26
 12/13 anonim ***** válasza:

A visszafizetési rendszer miatt nem tudnak daily deal vagy flash sale akciókat csinálni. Ha te megveszel egy akciós játékot az első napon, majd a nyolcadik napon berakják azt villámakcióban még olcsóbban, akkor egyrészt dühöngeni fognak az emberek és az utolsó napig semmit nem fognak vásárolni a villámakcióra várva. Másrészt pedig a megvett játékot két feltétel mellett vissza lehet téríteni, tehát a rendszer elárasztaná a sok refund-ügy, mert megveszik-visszakérik és újra megveszik ugyanazt.

Ehelyett minden ár fix, így nincs reklamáció és trükközés.

Ami új, hogy a Steam most összeállít neked bundle-öket és csomagokat talán jobb kedvezménnyel tudsz venni, de eléggé el vannak ezek dugva.

Én tegnap megvettem a Just Cause 3-at egy külső oldalról 25 dolláért, és utána láttam hogy van JC3 + tomb raider bundle steamen is 25 euróért (tehát a Just Cause 3 lényegében ingyen lett volna).

2016. jún. 26. 12:53
 13/13 anonim ***** válasza:
#12: Kösz a tippet, tényleg jól el volt dugva. Ráadásul mindkettő a kívánságlistámon van, de arról persze nem kaptam értesítést...
2016. jún. 26. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!