Vett valaki valamit a steam summer salen?
A visszafizetési rendszer miatt nem tudnak daily deal vagy flash sale akciókat csinálni. Ha te megveszel egy akciós játékot az első napon, majd a nyolcadik napon berakják azt villámakcióban még olcsóbban, akkor egyrészt dühöngeni fognak az emberek és az utolsó napig semmit nem fognak vásárolni a villámakcióra várva. Másrészt pedig a megvett játékot két feltétel mellett vissza lehet téríteni, tehát a rendszer elárasztaná a sok refund-ügy, mert megveszik-visszakérik és újra megveszik ugyanazt.
Ehelyett minden ár fix, így nincs reklamáció és trükközés.
Ami új, hogy a Steam most összeállít neked bundle-öket és csomagokat talán jobb kedvezménnyel tudsz venni, de eléggé el vannak ezek dugva.
Én tegnap megvettem a Just Cause 3-at egy külső oldalról 25 dolláért, és utána láttam hogy van JC3 + tomb raider bundle steamen is 25 euróért (tehát a Just Cause 3 lényegében ingyen lett volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!