G2A Vásárlás többi lent?
Figyelt kérdés
Szeretnék segítséget kérni egy játék vásárlásával kapcsolatban (cs:go) g2a-ról szeretném megvenni pay safe card segítségével mikor vásárolnék beadja a g2a shieldet 300forint azt még úgy ki is fizetem de felajánlja hogy lehet választani országot M.O-n 27% os az áfa vagy mi az és az plussz költség viszont választhatom hogy európán kívül élek és akkor 0% lesz gond ha ezt a 0%-osat fizetem ki? illetve mire való a g2a shield?2016. jún. 24. 14:26
1/1 anonim válasza:
g2a shield lényege, ha átb**znak a palánkon, akkor visszakapod a pénzedet (shield ára nélkülit persze) vagy adnak egy rendes kódot ami működik. Ez extra védelem. Ha normális embertől veszed, nem lesz gond, nekem vagy 5 játékom van onnan, egyiknél se állítottam be a shieldet, mégis mindegyik megy.
A VAT magyarul ÁFA (általános forgalmi adó). Ez magyaroknál (itthon) 27%. A legegyszerűbb, ha berakod EU-s viszonteladónak magad, azzal 0% a VAT. Eddig még nem rúgta rám a rohamrendőrség az ajtót, van jobb dolguk is, mint 10 ezer forinton pattogni, többe kerülne a benzin kb kimenni helyszínre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!