Szerintetek futna élvezhetően a gépemen a BeamNG. Drive?
Figyelt kérdés
CPU: Intel Core i5 3330 3,00GHZ
VGA: Gigabyte GTX 660 2GB
RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3
A minimum gépigény megvan, de nem tudom, hogy futna e élvezhetően.
Jelenleg pedig a demót sem tudom kipróbálni, mert nem férek hozzá, a fentebb említett géphez, csak egy sokkal gyengébbhez még úgy 2 hétig.
Amúgy fejleszteném a gépem a nyár végén. Csak jó lenne addig is játszani vele. :) Meg Steam-en is most van leértékelve.
2016. jún. 23. 20:01
1/3 anonim válasza:
Igen futna, bár a kérdés kiirása óta gondolom kipróbáltad :D
Én egy nem sokkal erősebb gépen i5 4460 8gb ram gtx960-al játszok FullHD-ba és tökéletesen megy.6
2/3 A kérdező kommentje:
Igen azóta már megvettem és közepes beállítások mellett FullHD felbontásban teljesen élvezhetően megy 40-60 FPS között, igaz ha sok kocsit pakolok be hajlamos 30 alá menni az FPS, beállításoktól függetlenül, de úgy is veszek majd új gépet.
2016. júl. 25. 19:35
3/3 A kérdező kommentje:
Ja és köszi azért a választ. :D
2016. júl. 25. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!