Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 Telepítési Probléma....

Ami az eszembe jutt kérdése:

Sims 3 Telepítési Probléma. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
5 hete nem játszottam a Sims 3-mal majd mikor bekapcsoltam azt írta ki telepítsem újra...Újratelepítettem és akkor azt írta ki mindig amikor megnyitottam hogy a Sims 3 Launcher működése leállt... Megint újratelepítettem majd akkor is azt írta ki, és még vagy háromszor ugyanez...Egyszer már amikor megnyitottam a telepítőt a törlést adta be azaz hogy biztos törölni szeretném e a játékot...Sokszor elprobáltam már utána is de semmi... A torrentbe is újra letöltöttem de még így se.. Kérlek segítsetek..

2016. jún. 22. 15:42
 1/1 anonim ***** válasza:
vírus lehet a gépeden van ilyen ha még nem is tudsz róla. WINDOWS DEFENDERT BEKAPCSOLNI (7, 8 ,8.1, 10) ezek a jók és irtsd kivagy rakd fell ujra a windowst.
2016. júl. 9. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!