Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit rontottam el tegnap póker...

Mit rontottam el tegnap póker közben?

Figyelt kérdés

500/1000 vakokkal

AA (pikk, káró)kapok nagyvak után 3-al, okosan csak megadom, utánam lévő emel 2000ig, nagyvak megadja ,én gondolkozok 2 percet, okosan eljátszom, hogy dobáson goldolkodom, de megadom. Flop egyszínű K,A,7 treff. Okosan csekkelek, utánam elem 2000ig, mindketten megadjuk, jön egy káró J, okosan elcsekkelem, emelés 3000ig, megadjuk, és a végén jött egy pikk 2! emelt az inas 5000ig, megadtuk!

1.:10,8 treff

2.:10, Q...............

2010. ápr. 13. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Már flop előtt emelned kellett volna AA-ra, középről is.
2010. ápr. 13. 10:43
 2/7 A kérdező kommentje:

de utána vétettem hibát?

akkor nem nyertem volna semmmit....ha eldobatom velük

2010. ápr. 13. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Tökéletesen elrontottad.

Ász párral mindig emelj flop előtt, ha meg emeltek előtted emelj vissza, célod az legyen, hogy kettesben maradj az emelővel, mivel az AA csak egy játékos ellen erős. Minnél többen vannak játékban annál jobban sebezhető.

Azt meg felejtsd el hogy "eldobják" akkor viszed a vakokat, de hidd el sokszor lesz megadó.

Ezt meg riveren kellett volna elengedni, kiegészült a sor, ráadásul egyikük a három egyszínű ellenére folyamatosan hívott és a másik is adogatott folyamatosan.

Mit gondoltál mire hív és mire adogatja ?

2010. ápr. 13. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:

..vagy pedig flopon allin-t tolni.

Nagyon veszélyes flop, ha meg a másiknál flop flöss van akkor így jártál ez a póker velejárója. Ezt nem lehet elkerülni, ahogy a KK vs AA csatát se.

2010. ápr. 13. 12:27
 5/7 A kérdező kommentje:

A-K ra gondoltam, nincs még sok tapasztalatom sajna 400 leosztás körül, lehet kisebb tétben kellene!

Te komolyan nyomod a játékot?nincs valami jó könyv,amiből érdemes tanulni a stratégiát?

2010. ápr. 13. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:
modnjuk flop után allin is lett volna mág sok esélyem a pókerre vagy fullra, igazad van, flop után máskor allinezek ilyen szituban!
2010. ápr. 13. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Van sok könyv pl

Poker elmélete

Póker kis zöld,kék,fekete,könyve

Harrington Cash game 1-2

Harrington verseny 1-2-3

2010. ápr. 13. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!