Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud ilyen játékokat...

Valaki tud ilyen játékokat ajánlani?

Figyelt kérdés
Olyan online játszható stratégiai játékokat keresek, mint pl a Virtual Villagers. Ahol csak ellehetek a kis világomban, fejleszthetem az akármimet, (farmot, szigetet, stb.) de nem kell harcolnom.
2010. ápr. 12. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
FarmVille :D :D
2010. ápr. 12. 23:40
 2/11 A kérdező kommentje:
az a FaceBook-on van, ugye? az a baj, hogy ott nem vagyok regisztrálva, és nem is szeretnék.
2010. ápr. 12. 23:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Jane's Realty 1 ill 2

Farm Frenzy 1-4

Ranch Rush

Jessica's Cupcake Cafe

Island Realms

Build-A-Lot 4

Mondjuk ezeket nem nagyon tudod a neten játszani...

Viszont így tudod felrakni magadhoz:

1.Google

2.írd be hogy: utorrenr letöltés

3.katt az első ip címre

4.ott töltsd le

5.telepítsd fel

6.pl.:Build-A-Lot 4 torrent

7. válasz ki egy számodra megfelelőt (aminél sok a feltöltő és kevés a letöltő (l/s) ill aminek a csíkja zöld)

8.tölds le

9.jobbklikk kat a fájla (ha 100.0%-on áll) és mappa megnyitása

10.ott bedig bisztosan lesz egy insta fájl / vagy magátol elkezd települni.

ezek a játékok amúgy eléggé hamar lejönnek. Én 180-200-al töltöttem és kétperc alatt lejött.

2010. ápr. 12. 23:51
 4/11 anonim ***** válasza:
a 6-os és az 5-ös között: a googliba kell írni a játék nevét + azt, hogy torrent :) mondjuk legyen ez a 5 1/2 :D
2010. ápr. 12. 23:53
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi :)

(ezek közül volt amelyikre találtam online verziót :))

2010. ápr. 13. 01:31
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem lehet harcolni, akkor annak mi értelme van?
2010. ápr. 13. 20:00
 7/11 A kérdező kommentje:

valószínűleg a fiúk jobban szeretik ha harcolhatnak...én lány vagyok, és inkább építkezni szeretek.

látni hogy fejlődik a falum, farmom, szigetem, vagy akármim, anélkül hogy valaki megtámadna és lerombolná :)

2010. ápr. 13. 20:57
 8/11 anonim válasza:

mondjuk én is keresek ilyent

ON:ikariam

2010. ápr. 14. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:

04-12 23:51-es

Ja ha tetszettek amiket írtam akkor nézd meg ezt az oldalt:

www.Iwin.Com

Itt rengeteg ehezhasonló játékot találsz. De figyelmeztetlek: nehogy bármit is letölts onnan!!!!! Én csak egyszerszedtem le egy játékot és másnap összeomlit a Windos... Ezt csak olyan informácios oldalnak írom, ahol megtalálod a játékok leírását + pár képet róluk. Letölteni úgy töltsd le ahogyan leírtam (vagy keres online verziót).

Bár irtad, hogy nem akarod, hogy megtámadjanak azért nézd meg ezt a két játékot is (én nagyon szeretem őket) :

Heroes IV (itt elégggé sokájig nemtámadnak, sőt tusz olyan játékmódra is kapcsolni ahol egyáltalán nincsen ellenfél)

És még ajánlanám a Caesar IV-et. Ott előbb-utobb megtámadnak, de amég ez be nem következik addig fantasztikus a játék! Komolyan! Látni a saját településedet először faluvá majd várossá végül pedig világvárossá cseperedi! Ez egy fantasztikus érzés! Mindenképpen próbáld ki! (én is lányvagyok és mégis oda vagyok érte ;D)

2010. ápr. 16. 01:10
 10/11 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm! :)

utánuk járok

2010. ápr. 16. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!