Nektek is van olyan hogy elmegy a kedvetek a játéktól?
Figyelt kérdés
pedig egész évben azt terveztem hogy a nyarat végig tudom majd kockulni, és arra tartogattam az összes játékot. de most hogy eljött az idő, egyáltalán nincs kedvem. pedig csomó játék csak erre vár. nektek is szokott ilyen lenni? mivel jön meg ilyenkor a kedvetek?2016. jún. 16. 14:23
1/4 anonim válasza:
nincs... :D
Max ha rohadtul elfáradok és nincs már rá energiám.
3/4 anonim válasza:
Velem van. Sok játék van amit félbehagytam, mindig eltervezem hogy folytatom de soha nem jön meg a kedvem.
4/4 íazazazazaza válasza:
Van, főleg az elmúlt 1 évben...Egyszerűen semmihez nincs kedvem, nagyon ritkán valamihez van egy kicsi, azt tolom(juk) de 1-2 óra és megunom megint...
Nem tudom miért, régen napi 7-8 órát(sulis években nyáron még sokkal többet) is játszottam, ma már ez szóba se jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!