Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékot ajánlanátok...

Milyen játékot ajánlanátok következőnek (PS4)?

Figyelt kérdés

Kifogytam az ötletekből mit játszak.

A történettel rendelkező játékokat szeretem, azon belül lehet akár taletell, akár open world, a lényeg, hogy jó legyen a sztori.

A legkedvesebb játékom a The Witcher 3, ezen kívül még tetszett a Life is Strange, Last of us, The Walking dead, Game of Thrones játék, Batman Arkham Knight

Amiket nem annyira szerettem, a Fall out 4, Dragon age...

Illetve Shadow of mordor, Darks souls3, GTA, Bloodborne ezek is megvannak.

Milyen játék van még, aminek jó története van, vagy valamilyen szempontból érdekes, izgalmas?

2016. jún. 16. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
God of war 3, Uncharted sorozat, Watch dogs, talán még a Tomb Raider )vagy a rise, vagy a definite edition) most hírtelen ennyi jutott az eszembe még biztos van, nagyon sok jó játék viszont 2017-ben fog kikerülni amit azokból előre láthatólag ajánlok az a Watch Dogs2, Detroit, Death Stranding, Horizon Zero Dawn, God of war ezek a 17-es játékok amik nagyon jók lesznek szerintem persze még lesz sok, csak ps oldalról illetve történet szempontból ezek tuti jók lesznek. Jó játékot!
2016. jún. 16. 22:46
 2/5 anonim válasza:
Mind jó, amit az előző írt. Még ajánlani tudom az Until Dawnt és a Beyond: Two Soulst.
2016. jún. 17. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Hamarosan kiadják majd ps4 re a Heavy Raint is ha jól emlékszem, és ha majd itt lesz az alkalom, ne hagyd ki a Fahrenheit-et se!

Továbbá nagyon erősen ajánlom én is az Uncharted 1-2-3-4 et.Vagy vetemedj rá a Metal Gear Solid első 4 részére plusz a Peace Walker. Tudom ehhez ps3 ra is szükség lesz de az MGS4 ért megérte nekem.Deus Ex Human Revolution ha Pc-n van rá lehetőséged mert nincs PS4 re illetve hamarosan megjelenik rá a Mankind Divided.

Nézz utána a Shadow Of The Colossusnak de csak nem teljesen ragaszkodsz a PS4 hez mert "régi" játék.

A Telltale játékokból nekem bejött a Wolf Among Us is.

Többet is soroltam volna de gondlom ragaszkodsz ahhoz a platformhoz.Írj ha van valami kérdésed.

2016. jún. 17. 16:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, mindnek utána nézek!

Igen, csak PS4-en van lehetőségem játszani, de így is elég nagy a választék szerencsére. :)

2016. jún. 18. 08:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Rise of the Tomb Raider csak Xbox-ra van, én viszont ajánlanám a Destiny-t
2016. jún. 18. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!