A GTA 5-ben ez az utolsó küldetés?
Figyelt kérdés
[link] Ezután vége van a játéknak? Csak azert nem ertem, mert van ilyen is (ezt nem csinaltam meg, csak YouTube-on találtam) [link]
Es azert sem ertem, mert azt írja ki, hogy a játéknak csak a 64.4%-nál tartok. De viszont nem ad ki semmilyen küldetést amit tudnék csinalni.
2016. jún. 15. 15:04
1/1 anonim válasza:
* Többféle befejezése van a játéknak, attól függően, hogy milyen döntéseket hozol
* 100%-ért végig kell csinálj mindenféle csicska dolgot, pl. összegyűjteni 50 levelet, átrepülni repülővel 50 híd alattt, bajnok lenni minden sportban (golf, tenisz...) stb. Döntsd el, ha érdemes szenvedni az ilyenekkel, csak hogy nőjön egy százalék mérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!